Család

Egy világot ríkatott meg a fiú, aki első iskolás napjáról mesélt halott ikertestvérének

A hétéves fiúcska ikertestvére a születése előtt, egy ritka rendellenesség miatt halt meg. A kettejük közt lévő különleges kapcsolat azonban, úgy tűnik, halhatatlan.

“A nagyobb ünnepekkor és a születésnapján is mindig kilátogatunk Willis sírjához. Egypetéjű ikertestvére, Walker azonban ha tehetné, ennél jóval többször jönne Willishez. Ha valami nagy élmény éri, vagy fontos dolog történik az életében, azonnal azt kéri tőlünk, hogy látogassuk meg a testvérét” – mesélte a Mirror című brit lapnak az édesanya, Brooke Myrick.

Egy világot ríkatott meg a fiú, aki első iskolás napjáról mesélt halott ikertestvérének

A 33 éves nő elmondta, Willist az úgynevezett iker-iker transzfúziós szindróma miatt veszítették el a várandósság 23. hetében. “Addigra már szinte mindent megvásároltunk a piciknek. Ráadásul mindenből kettőt. Szörnyű érzés volt hazamenni, és látni a duplán vásárolt holmikat, majd arra gondolni, hogy Willis ezeket már sosem láthatja.”

Az anyuka a lapnak elmondta azt is, bár Walker jóval a születése előtt elveszítette ikertestvérét, a kettejük között lévő különleges kapcsolat megmaradt a “síron túl is“. Brooke sokszor kapja kisfiát azon, hogy ikertestvérével beszélget: minden vele történt, fontos dolgot megoszt testvérével.

“Azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy Willis Walkerben él tovább, és vigyázz is rá onnan, ahol van.”

Olvass még többet az egypetéjű ikrekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top