Család

6 kreatív randiötlet Valentin-napra

Közeleg a Valentin-nap, de még nincs meg a tökéletes randiötlet? Segítünk! Megosztunk 6 kreatív, különleges randitippet!

1. Éljétek újra az első randit!

Emlékszel még, mikor először találkoztatok, a pillangókra a gyomorban, a “véletlenül” összekoccanó térdekre? Jó, persze, ugyanolyan már nem lesz, de azért jó ötletnek tűnhet Valentin-napon nosztalgiázni kicsit: menjetek el az első randi helyszínére, rendeljétek ugyanazt, talán még egy kis szerepjáték is belefér…!

2. Romantikus hétvége a hegyekben

Elcsépelt? Oké, talán az, de attól még kevés jobb van egy igazi, romantikus hegyekben töltött hétvégénél. Hosszú kirándulások a fák között kézen fogva, ha pedig még szauna, ne adj’ isten kandalló is van, az tényleg már csak a hab a tortán.

6 kreatív randiötlet Valentin-napra

3. Furikázzatok drága autóval

A barátod megszállott kocsimániás? Bérelj ki egy menő, drága sportkocsit, és engedd neki, hogy Forma–1-es pilótának érezze magát aznapra. Ő tutira örülni fog neki, és még az is lehet, hogy te is…

4. Közös vásárlás divatbemutatóval

Az autós ötlet után itt van valami, ami inkább kicsit neked kedvez… de a pasidat is kárpótolhatod, ha a közösen kiválasztott, szexi darabokból aztán személyre szabott divatbemutatót tartasz neki otthon. Rakj be valami zenét, táncolj, illegesd magad az új cuccokban – aztán kapd le őket!

5. Randizzatok közösen!

Ha amúgy is imádtok társaságban nyüszögni, töltsétek a Valentin-napot is más párokkal! Menjetek el vacsorázni, vagy akár bulizni a baráti párokkal – minél többen vagytok, annál több jut a mókából!

 

LifeHack

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top