Család

Egy masztektómia utáni tetkó hozta össze a nőt élete szerelmével

Ezek azok a pillanatok az életben, amire azt szokták mondani a fatalisták, hogy így volt megírva. Ninára abban a pillanatban talált rá a szerelem, amikor álmodni sem mert volna róla.

Amikor Nina Cristinacce megtudta, hogy mellrákja van, teljesen a feje tetejére állt az élete. Az érzelmek teljes skáláját átélte a kétségbeeséstől a haragon át a csendes reménykedésig. A barátnője volt a legfőbb támasza a legnehezebb napokban, és Nina tudta, hogy nem adhatja fel, hiszen a gyerekeinek még sokáig szükségük lesz rá.

Miután átesett a masztektómián, és az erdményei egyre javultak, úgy döntött, csináltat egy tetoválást, részben azért, hogy a heget eltakarja valami, részben pedig, mert szeretett volna egy olyan mementót, ami az élet diadalát hirdeti, ezért egy buja, virágos motívumra esett a választása.

Egy masztektómia utáni tetkó hozta össze a nőt élete szerelmével

És ekkor nem várt fordulat következett. Mondják, hogy a szerelem sokszor akkor talál ránk, amikor a legkevésbé számítunk rá. Ezt Nina is megtapasztalhatta, ugyanis egymásba szerettek a művésszel, aki a tetoválását csinálta.

“Hat hónappal azután kezdtünk randizni, hogy először találkoztunk, és Shane egy évvel később odaköltözött hozzánk” – meséli Christina, hozzátéve, hogy a rák teljesen új embert faragott belőle.

“Aki egyszer átesik ezen a betegségen, az nem teketóriázik többé, hanem jó erősen belekapaszkodik az életbe. Régebben nagyon alacsony volt az önértékelésem. Most sokkal magabiztosabb vagyok, és optimistán tekintek a jövőbe. Többé nem az érdekel, mások mit gondolnak, hanem azt teszem, ami nekem a legjobb” – mondja a nő.

via

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top