Család

Szívszorító hirdetésben keres horgászpartnert az özvegy férfi

A magányos idős férfi netes hirdetésben keresett magának horgászpartnert, miután előző partnerétől örök búcsút kellett vennie.

Körülbelül két hete került fel a hirdetés a Gumtree nevű közösségi oldalra, de csak most járta be a netet az ausztrál férfi szívszorító üzenete. 

Ray Johnstone azért adott fel hirdetést, hogy horgászpartnert találjon magának, ugyanis az özvegy férfi beszámolója szerint előző horgászpartnere nemrégiben elhunyt. Az üzenetben az a legszomorúbb, hogy a kétségbeesett idős úr még azt is felajánlja, hogy mindenféle eszközt biztosít, és minden költséget áll a leendő partner számára, csak legyen mellette egy hozzá hasonló idős férfi, akivel kicsit pecázgathatnak, beszélgethetnek.

Szívszorító hirdetésben keresz horgászpartnert az özvegy férfi 

A hirdetést január 19-én posztolta Johnstone, és azóta már több mint 60 000-en látták. Szóval őszintén reménykedünk benne, hogy a magányos férfi nemsokára megtalálja az ideális horgásztársat!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top