Család

Megverte, többször hasba rúgta állapotos élettársát

Hogy ez a családi történet negatív vagy inkább pozitív kicsengésű, mindenki döntse el maga. Mindenesetre az tény, hogy a 31 éves férfi durván bántalmazta állapotos élettársát.

A büntetlen előéletű 31 éves férfi még 2016. szeptemberében a késő esti órákban a nyílt utcán durván összevitatkozott terhes élettársával. A férfi annyira földühítette magát, hogy háromszor arcon ütötte az állapotos nőt, aki a földre zuhant. A férfi még ekkor sem hagyta abba a bántalmazást, még három-négy alkalommal jól bele is rúgott a földön fekvő nő hasába.

nő bántalmazásának az vetett véget, hogy a hévízi Fő utca közelében lévő szállodából odalépett hozzájuk egy férfi, aki erélyesen rászólt az erőszakoskodóra, hagyja békén a kismamát. A nő zúzódásokat szenvedett, begörcsölt a hasa, ezért mentő vitte őt kórházba.

A baba időközben egészségesen megszületett, a nő pedig megbocsátott élettársának, a kicsit együtt gondozzák.

A Keszthelyi Járási Ügyészség a férfi ellen garázdaság és testi sértés vétsége miatt emelt vádat, ügyét jelenleg a Keszthelyi Járásbíróság tárgyalja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top