Család

Egy egész világot ríkatott meg a kórházi esküvő után készült fotó

A szülők azután döntöttek úgy, hogy nem várnak tovább az esküvővel, hogy fiukat másodszor is agydaganatot diagnosztizáltak.

“Nem tudhatjuk, mit hoz a holnap. Bizakodóak vagyunk, de megrémített minket, hogy Logan betegsége kiújult. Mindenképpen szerettük volna, ha a nagy napunkon mindkét fiunk részt vesz, ezért döntöttünk úgy, hogy előbbre hozzuk az esküvőnket” – nyilatkozta a Today című amerikai hírmagazinnak Celia Kinzel, aki január hetedikén, egy bensőséges ceremónia során mondta ki az igent szerelmének, Geffnek.

A friss házasokról készült fotót, ahogy a szűk körű ceremónia után visszaviszik kétéves fiukat a kórterembe, a menyasszony édesanyja készítette. A Today riporterének azt mondta, úgy érezte, muszáj megörökítenie ezt a pillanatot, hiszen ebben az egész mostani életük benne volt. “Egy falatnyi boldogság ezekben a nehéz, embert próbáló időkben” – összegezte a képet.

A kis Logannál egyébként tavaly februárban diagnosztizáltak medulloblastomát, a gyermekkorban előforduló agydaganatok leggyakoribb fajtáját. A kisfiú hónapokig kapott kemoterápiás kezelést, ami után az orvosok rákmentesnek nyilvánították. Csakhogy a tünetei tavaly novemberben visszatértek, és kiderült, a betegsége kiújult.

“A mostani helyzet sajnos sokkal rosszabb: Logannak nemcsak egy nagy, de több kisebb daganata is van az agyában, és a gerincoszlopán” – mondta Celia, majd hozzátette, az orvosok karácsony előtt megoperálták a kisfiút, és újra kapja a kemoterápiát is, aminek következtében a kisebb daganatok felszívódtak a testéből.

Egy egész világot ríkatott meg a kórházi esküvő után készült fotó

“A jövőt illetően bizakodóak vagyunk. Hisszük, hogy Logan felgyógyul” – zárta a beszélgetést az anyuka.

Olvass még többet megható esküvőkről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top