Család

Káprázatos hóvárat építettek a Sümegi vár mintájára

Egészen elképesztő hóvárat épített több napon át az egyik Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen élő család. A munkában mindenki részt vett. A Sümegi vár mintájára épült hóvárnak mindenki a csodájára jár.

Több méteres hóvárat épített a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászboldogházán az egyik helyi család. A csöppet sem kis munkához tíz nappal ezelőtt fogtak hozzá, amikor nagy hó esett a településen.

Ahogyan a családfő a Tények stábjának mesélte, az első két napon rendkívül gyorsan haladtak a hóvár építésével, azt követően viszont lelassult a munka, mert a hó megfagyott, és már nem tapadt kellően. A káprázatos hóvárat a Sümegi vár mintájára emelték, a tervezésben egy technikus is segített. 

Az építkezésben részt vett a család apraja-nagyja. Már rutinos hóvár építőnek számítanak a kis településen, ugyanis 2012-ben is készítettek már egy hasonlót. A környéken élők a a hóvár csodájára járnak, ami csöppet sem meglepő, mert valóban lenyűgöző.

A sümegi vár mintájára készült a gyönyörű hóvár

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top