Család

Nem akart otthonba költözni az idős néni, a szomszédja mentette meg

A 89 éves Norma végül 31 éves szomszédjához költözött be. Azt mondják, ma már el se tudják képzelni életüket a másik nélkül.

“Ha valaki megkérdezi tőle, milyen kapcsolatban vagyunk, Norma nemes egyszerűséggel azt szokta válaszolni, hogy én vagyok a várva várt unokája, aki végül sosem született meg” – nyilatkozta a Today című amerikai hírmagazinnak Chris Salvatore. A 31 éves, egyébként Hollywoodban dolgozó színész azért vette magához az idős asszonyt, hogy a romló egészségi állapota ellenére se kelljen idősek otthonába mennie.

Nem akart otthonba költözni az idős néni, a szomszédja mentette meg

“Már azelőtt is barátok voltunk és sok időt töltöttünk együtt, hogy Normánál leukémiát diagnosztizáltak. Aztán a betegsége miatt két hónapot kórházban töltött, és csak azzal a feltétellel engedték haza, ha lesz mellette egy olyan gondozó, aki a nap 24 órájában figyel rá” – magyarázta a fiatalember, majd hozzátette, mivel Norma nem akart otthonba menni, GoFundme kampányba kezdett, hogy megtalálja idős szomszédjának a tökéletes gondozót.

“Akkoriban folyamatosan én vigyáztam rá. Kipróbáltunk ugyan néhány gondozót is, de valamiért egyik sem vált be igazán, ekkor döntöttünk úgy, hogy ha már úgy is minden időnket együtt töltjük, Norma hozzám költözik.” Chris a magazinnak elárulta, 89 éves barátjával együtt egy idős cica, Hermés is beköltözött, de mint mondja, egyáltalán nem bánja.

Nem akart otthonba költözni az idős néni, a szomszédja mentette meg

“Jó érzés tudni, hogy Norma biztonságban van, arról már nem is beszélve, hogy igazi kaland minden pillanat, amit együtt töltünk.” A színész elárulta, Norma az ideje nagy részét a kanapén ülve tölti, miközben tévét néz. “Esténként együtt üldögélünk, beszélgetünk és mogyorót eszegetünk” – avatta be mindennapjaikba Chris a Todayt.

Olvass még többet különleges barátságokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top