Család

Így reagált a tanár, miután senki nem jelent meg az óráján

Mi történik, ha egy tanárnak az óráján senki nem jelenik meg? Pontosabban mi történik, ha ez a tanár nem mellesleg még komikus is? Egyesosztogatás helyett egy őrületes Tweet-áradat!

“Tudjátok, hogy van az egyetemi szabály: ha a professzor 15 percnél többet késik, az óra elmarad. Vajon ez fordítva is ér?” – teszi fel a kérdést Adam Heath Avitable Twitteren egy ürességtől kongó osztályteremről készült fotó kíséretében.

A tanár, aki nem mellesleg komikus is, valószínűleg minden tanár rémálmával (vagy álmával?) szembesült, amikor belépett az üres osztályterembe, de szerencsére Adam humoránál volt, és a kiborulás vagy megtorlás fontolgatása helyett inkább egy őrületes Tweet-folyamba kezdett.

Így reagált a tanár, miután senki nem jelent meg az óráján

Az első gondolata persze a kétely: “Eltelt újabb öt perc. Kezdek kételkedni. Azt mondtam nekik, hogy elmarad az óra? Csütörtök van? Álmodom?”

Így reagált a tanár, miután senki nem jelent meg az óráján

Majd úrrá lesz rajta a kétségbeesés: “Olyan csend van. Minden alkalommal, mikor hallok egy ajtót nyílni, felülök és mosolyt erőltetek az arcomra. De amikor senki nem lép be az osztálytermembe, belül mindig meghalok egy kicsit.”

Így reagált a tanár, miután senki nem jelent meg az óráján

Később újra előre tolakodnak a kételyek: “Az óra már 45 perce elkezdődött. Még mindig nincsenek diákok. Kezdek paranoiás lenni… becsuktam az ajtót? Ellenőrzöm. Nem.”

Ezután felmerül benne egy zombitámadás lehetősége is, melynek minden diákja áldozatul esett, illetve a Hatodik érzék nyomán azt is megpendíti, hogy talán ő maga halott. 95 perc után aztán mégis belép két diák, akik azonban az alacsony létszámra hivatkozva kibulizzák, hogy számítógépezhessenek a teremben. És a megtört tanár ezen a ponton már mindennek enged! Érdemes elolvasni egyébként az összes Tweetet, tényleg nagyon viccesek!

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top