Család

Gyógyszeres kezelés alatt áll az eltűnt kisfiú

A 12 éves abonyi Kun Szebasztián Jánost keresi a rendőrség. A kisfiú rendszeresen gyógyszereket szed, amiket eltűnésekor nem vitt magával. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a gyerek felkutatásához.

A Ceglédi Rendőrkapitányság nyomozati adatai szerint a 12 éves fiú 2017. január 18-án, szerdán a délutáni órákban az Abonyi Lakásotthonból engedély nélkül ment el. Azóta nem tudni, hol lehet, életjelet nem adott magáról.

A fotón látható Kun Szebasztián János 150 centiméter magas, 65 kilogramm testsúlyú, zömök testalkatú gyermek, haja barna, rövidre nyírt. Szeme szintén barna színű, arca ovális. Eltűnésekor piros felsőt és szürke nadrágot viselt, amelyen zöld csíkokból álló felirat látható. A 12 éves fiú rendszeresen gyógyszert szed, eltűnésekor azokat ugyanakkor nem vitte magával.

A rendőrség kéri, ha bármilyen információtok van az eltűnt fiúval kapcsolatosan, jelezzétek a Ceglédi Rendőrkapitányságon, vagy hívjátok fel 06-1-236-2883-as telefonszám, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld szám, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok egyikét.

Az eltűnt 12 éves fiú gyógyszeres kezelés alatt áll
Az eltűnt 12 éves fiú gyógyszeres kezelés alatt áll

Az Abonyi Lakásotthonból gyógyszerei nélkül tűnt el a 12 éves fiú

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top