Család

Már jól van a kutyus, aki lenyelt egy konyhakést

A kutya gazdája először azt hitte, valamilyen játékot nyelt le az állat – teljesen megdöbbent, mikor előkerült a 20 centis konyhakés.

Macie gazdája halálosan megijedt, mikor észrevette, hogy a 3 hónapos staffordshire bull terrier öklendezni és fuldokolni kezd, de akkor még arra gondolt, biztosan valami játékot nyelt le a kajla kutyus.

Már jól van a kutyus, aki lenyelt egy konyhakést 

Az asszony azonnal az állatkórházba rohant a kutyával, akinek addigra már vér csordogált az orrából, és egyre rosszabbul lett. Az orvosok szerencsére gyorsan kezelésbe vették Macie-t, és így még időben sikerült kiszedniük belőle a 20 centis konyhakést, amit lenyelt. Az állatorvosok megdöbbenve álltak az eset előtt, állításuk szerint még nem láttak olyan rémisztő röntgenfelvételt, mint Macie-é. A kutyának egyébként az volt a szerencséje, hogy először a kés nyelét nyelte le – így a penge nem tudta megszúrni egyik fontos szervét sem.

Már jól van a kutyus, aki lenyelt egy konyhakést 

A kutyus a műtét után még lábadozik, de szerencsére túléli a kalandot. Gazdájának elképzelése sincs, hogy juthatott Macie a késhez, de valószínűnek tartja, hogy a mosogatógépből piszkálta ki valahogyan.

 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top