Család

18 éve kereste vér szerinti apját, végig a szomszédjában élt

Natalie 18 éves volt, mikor megtudta, hogy a férfi, akit édesapjának hitt, nem a vér szerinti apja. Onnantól kezdve addig nem nyugodott, míg meg nem találta a férfit, akinek az életét köszönheti.

“Voltak pillanatok, mikor teljesen biztos voltam benne, hogy sosem találom majd meg őt” – nyilatkozta a That’s Life magazinnak Natalie Byers. A 36 éves queenslandi nő 18 éves volt, mikor édesanyja elárulta neki, a férfi, akit egész addig édesapjának hitt, valójában a nevelőapja, nem vér szerinti rokona. “Mutatott néhány fotót apámról, és felajánlotta azt is, hogy segít megkeresni, de a nevét leszámítva nem sok mindenre emlékezett.”

A fiatal Natalie ettől függetlenül nem adta fel a reményt, hogy valamikor találkozhat majd édesapjával. Aztán évekkel később, mikor édesanyja meghalt rákban, azt hitte, minden reménye elveszett, hogy rátaláljon az apjára. “Végül, amikor évekkel később csatlakoztam egy Facebook-csoporthoz, ahol hozzám hasonlóan mindenki egy elveszett, elvesztett rokonát kereste, megtört a jég. Írtam egy posztot, amiben minden leírtam, amit csak tudok. Erre jelentkezett Wayne.”

18 éve kereste vérszerinti apját, végig a szomszédjában élt

Mikor először beszéltek, a férfi elárulta, 17 éves volt, mikor randizni kezdett Natalie édesanyjával, aki akkor 16 éves volt. A kamaszlány teherbe esett, és bár Wayne vállalta, hogy gondoskodik róluk, néhány évvel később Natalie anyja azt mondta neki, hogy nem ő a gyerek apja, és semmi értelme, hogy tartsák a kapcsolatot.

Kiderült az is, hogy Wayne évekig ugyanabban az utcában élt, mint lánya és egykori barátnője, sőt vásárolt is Natalie-ék állateledelboltjában. “Mióta egymásra találtunk, minden nap beszélünk telefonon. Próbáljuk behozni az elvesztegetett közös időt.”

Olvass még többet az apaságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top