Család

Jegesmedve méretűre nőtt a “minimalac”

A család csodálkozva nézte, ahogy a parányi "minimalac" 300 kilós sertéssé nőtt. Aztán el kellett ismerniük, hogy Esther talán mégsem minimalac.

Az internetet egy ideje már elárasztják a cuki minimalacok, amiket többnyire azért szeretnek, mert sose nőnek meg. De néha mégis, ahogy az Esther névre keresztelt malac (most már gigadisznó) esetében kiderült. 

Steve Jenkins és Derek Walter annak reményében vették magukhoz a bájos minimalacot, hogy apró, tüneményes háziállatkájuk lesz hosszú évekig. Aztán a kismalac elkezdett növekedni… és csak nőtt, csak nőtt. A malac gazdái egy darabig tagadásban éltek, aztán amikor Esther elérte a 300 kilós kifejlett testsúlyát, már nem volt mit szépíteni a dolgon: ez egy disznó.  

Jegesmedve-méretűre nőtt a

Szóval Esther, a “minimalac” mérete most már egy jegesmedvéjével vetekszik, de a gazdái nem bánják – ők így is szeretik a nagyra nőtt állatot, akit két kutyájuk mellett boldogan nevelgetnek.  

Jegesmedve-méretűre nőtt a
Jegesmedve-méretűre nőtt a

 

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top