Család

A legkisebbekkel ünnepeljük a Magyar Hoki Napját

Hatalmas bulira kerül sor január 21-én a Városligetben. Ezen a napon a Műjégpálya teljes területe a jégkorongé, a gyerekeké és a szüleiké lesz, pirkadattól alkonyatig, pontosabban reggeltől sötétedésig. Sok-sok csapatot és ezernyi kis hokist várnak a szervezők. A kapuk azonban nem csupán azok számára lesznek nyitva, akik már ismerik ennek a csodás sportnak az örömeit, hiszen a Gyerehokizni.hu-bázison, a Vajdahunyadvár felőli oldalon az abszolút kezdők is belekóstolhatnak e jeges világ vagány ízeibe.
Fotó: Mudra László

Fotó: Mudra László

A cél az örömszerzés, a fesztivál, a dzsembori, no meg persze az is, hogy akit már érdekel ez a kultúra, vagy akár csupán arra jár, lássa, milyen nagyszerű dolog is a jégkorong, és megérezze a feelinget. Ehhez kétségkívül hozzájárulhat most a méretek változása is. Képzeljék csak el, milyen lesz a hídról letekinteni a jégre, ahol ameddig a szem ellát, mindenütt színes szerelésbe öltözött apró sportolók rohangásznak rendületlenül! Ezt meg kell nézni, nem igaz? 

Fotó: Mudra László

Fotó: Mudra László

A Műjégpálya közepe egész nap a kezdő gyermekeké lesz, akiket nagy erőkkel és számtalan meglepetéssel várunk. A program teljes egészében ingyenes, itt tudnak jelentkezni az érdeklődők, az érkező felnőttek és gyerekek számának megadásával.

Fotó: Vanik Zoltán

Fotó: Vanik Zoltán

A helyszínen a gyerehokizni.hu jóvoltából a teljesen kezdőknek korcsolya- és hokioktatást is biztosítanak a Magyar Jégkorong szövetség edzői. Ezen kívül a hazai jégkorongsport legnagyobb támogatójaként a ŠKODA Magyarország ügyességi játékokkal is készül a nagy napra, de a szülőknek is érdekes programokkal kedveskednek, amik mind arra készítenek fel, hogy milyen lesz majd jégkorongos anyukának-apukának lenni, plusz sok-sok infóval szolgálnak erről a sportról. Még egy nyalánkság: a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt készülnek bluebox fotózással. Mindenki különböző hátterek előtt pózolhat, az elkészült képeket pedig emailben küldik majd el.

További részletek és regisztráció a weboldalunkon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top