Család

Halálra gázoltak egy magyar férfit Angliában

A 78 éves idős férfi 18 évesen vándorolt ki az országba, a Hungarians in Brighton nevű Facebook-csoport szeretné megtalálni az áldozat magyarországi rokonait.

Cserbenhagyásos baleset történt az angliai Brightonban. Az áldozat egy 78 éves idős férfi, Janos Sasvari, aki 1958-ban, 18 évesen vándorolt ki az országba – írja a híradó.hu.

Ez is érdekelhet Megnézem

Egy Vauxhall Astra típusú, állítólag éppen a rendőrség elől menekülő gépjárművel gázolták halálra. Két férfit őrizetbe vettek ugyan, ám azóta már – óvadék ellenében – szabadon távozhattak.

Forrás: theargus.co.uk

Mint egy kollégája elmondta, Sasvari nagyon kedves ember volt. A hetvenes években dolgozott a Churchill Steakhouse-ban, később portásként a The Atlantic Hotelben, és konyhai kisegítőként is.

Az idős férfinek nem voltak hozzátartozói Angliában, az elmúlt években elvesztette velük a kapcsolatot. A Hungarians in Brighton nevű Facebook-csoport szeretné megtalálni a férfi magyarországi rokonait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top