Család

Megemelte a terepjárót a törékeny lány, hogy megmentse az apja életét

Filmbe illő tettet hajtott végre egy törékeny, 19 éves amerikai lány. Az egész családja neki köszönheti az életét.

Az amerikai Eric Heffelmire épp a terepjáróját szerelte a garázsban, amikor robbanás történt, a jármű lángra kapott és a férfira zuhant, nem tudott kiszabadulni alóla. Eric 19 éves lánya, Charlotte szerencsére éppen otthon volt, és látta a történteket. Azonnal a lángoló terepjáróhoz rohant és filigrán alkatát meghazudtoló módon megemelte azt, majd kihúzta alóla az édesapját. Ezzel azonban még nem volt vége az életmentő akciónak. A fiatal lány ugyanis a szó szoros értelmében halált megvető bátorsággal a volán mögé ült és három keréken kivezette az égő járművet a garázsból, hogy nehogy odabenn robbanjon fel, romba döntve a házukat.

Megemelte a terepjárót, megmentette az apja életét a törékeny lány

Miután a terepjáró már kint volt, Charlotte berohant a házba, és kimenekítette a többi családtagját, köztük a kishúgát.

Az eset még tavaly novemberben történt, ám csak most került nyilvánosságra, miután a lány a városában díjat vehetett át az életmentés elismeréseképp.

“Azt tettem, amit tennem kellett, nem érzem magam agy hősnek vagy ilyesmi” – mondta Charlotte, aki az amerikai légierő akadémiáján tanul. 

Forrás: wusa9.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top