Család

Kislányos szexbabákkal akarja megfékezni a pedofíliát egy japán férfi

A férfi meggyőződése, hogy kislányokat formázó szexbabákkal visszaszoríthatóak a pedofil bűncselekmények.
Kislányos szexbabákkal akarja megfékezni a pedofíliát egy japán férfi

Shin Takagi egy japán üzletember, aki immár tíz éve foglalkozik anatómiailag teljesen pontos és külsőre élethű babák gyártásával. Csak hogy ezek a babák 5–12 éves korú kislányokat ábrázolnak, és fő céljuk kielégíteni a pedofil hajlamú férfiak vágyait.

Tagaki szerint “pedofíliával együtt élni olyan, mintha az embernek állandóan maszkot kéne viselnie”. A férfi, aki maga is a betegség rabja, hatékonynak tartja a módszerét a bűncselekmények megelőzésében. Ezt azzal a számos pozitív visszajelzéssel támasztja alá, amit vásárlóitól kap, akik szerte a világból rendelnek tőle, és elmondása szerint politikusoktól, orvosokig, tanárokon át sztárokig, mindenhonnan érkezők találhatók köztük. Egy elégedett vásárló levelét is felidézte, aki azt írja: “Köszönöm a babákat, nekik köszönhetem, hogy nem lett belőlem bűnöző.”

Tagaki hozzátette, hogy szerinte el kéne fogadnunk, hogy egyes emberek fétisein lehetetlen változtatni. Ő abban segít, hogy az emberek etikusan és legálisan megélhessék vágyaikat, anélkül, hogy másokat bántanának. “Nem éri meg élni, ha elfojtott vágyakkal kell élnünk” – vallja a férfi.

Bár Tagaki érvelésében elméletileg nem találhatunk kivetnivalót, mégis van valami elemi erővel taszító a férfi üzletében. Ezt támasztja alá dr. Peter Fagan, a John Hopkins Orvosi Központ kutatója is, aki szerint a kislányt formázó szexbaba csak olaj a tűzre: csak megerősíti a pedofil hajlamot, ami egyébként különböző kognitív viselkedésterápiákkal kezelhető lenne.

Takagi a Japánban lejátszódó társadalmi változásokról is beszélt. Szerinte a házasság intézménye már nem működőképes, az ő vásárlóinak is számottevő része egyedülálló férfi, aki idővel igazi társként tekint a babára. Sőt azt is elárulta, hogy női megrendelői is vannak, akik a kislány babákat saját gyermekükként nevelik!

Ahhoz, hogy a jelenség ennyire elfogadott Japánban, a sintó ősi vallási tételeiben való hit is hozzájárul: eszerint mindennek lelke van, így a japánok könnyebben néznek élőként egy számunkra bizarr, élettelen babára is.

Hogy Tagaki módszere valóban etikus-e, azon órákig lehetne vitatkozni. Mindenesetre az ésszerűbb megoldásnak mégis a pszichoterápia és az orvosi kezelés tűnik a pedofília visszaszorításában.

Forrás: The Atlantic, The Frisky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top