Család

70 év után újra összeköltözött az öt testvér

Mindannyian ugyanannak a massachussettsi idősek otthonának a lakói, és állítólag nagyon élvezik, hogy ennyi év után újra együtt élhetnek.

“Mindig is jó testvérek voltunk, nagyon szeretjük egymást. Ezért is örülünk most annyira annak, hogy újra együtt vagyunk” – nyilatkozta a Today.com amerikai hírmagazinnak a 92 éves Mary Cena, aki 11 testvére közül másodikként költözött be a massachussettsi Peabodyban található, Jeffrey és Susan Burdnick idősek otthonába.

Az idős asszony elárulta, 2013-ban azért döntött úgy, hogy otthonba költözik, mert szeretett volna több időt tölteni nővérével, a 98 éves Carmennel, aki egy évvel korábban lett az otthon lakója. A két testvért két évvel később a 93 éves Georgia, majd a 85 éves Lucy is követte, 2016 novemberében pedig beköltözött az első fiútestvér, a 90 éves Larry is.

70 év után újra összeköltözött az öt testvér

“Azelőtt is sokat találkoztunk, hogy beköltöztünk volna az otthonba. Rendszeresek voltak a közös piknikek, a családi összejövetelek, hetente egyszer pedig kártyázni ültünk össze” – mondja Cena, majd hozzáteszi, most, hogy a tizenegy testvér közül öten újra egy fedél alatt laknak, egyszerűbb megszervezni az ünnepi összejöveteleket is.

“Mikor megöregszel, és egyre többet gondolsz vissza a legboldogabb napjaidra, rájössz, hogy akkor voltál igazán boldog, mikor a családoddal és a barátaiddal lehettél együtt. Szerencsések vagyunk, hogy nekünk megadatott, hogy idős korunkban is élvezzük még egymás társaságát” – zárta a beszélgetést Cena.

Olvass még többet az idősek otthonáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top