Család

Hátborzongató Klapka György végakarata

Képtelenség, hogy komolyan gondolta a szerdán meghalt Klapka György végakaratát. Annyira hátborzongató, egyszerűen elképzelhetetlen, hogy családja teljesíti kérését.

Otthonában halt meg Klapka György január 4-én, szerdán este. Utolsó kívánsága nem teljesült, vajon ezzel az újabb, horrorba illő végső kívánsággal mit kezdhetnek örökösei?

Az országszerte népszerű, de különc vállalkozót álmában érte a halál. 88 évet élt. Klapka György több interjújában is elmondta, nem fél a haláltól. A közelmúltban pedig már az is kiderült, milyen temetést képzelt el magának. Vagyis temetést egyáltalán nem akart.

Sírhelyet és sírkövet sem kért, mondván, senki ne ácsorogjon szomorúan a sírja fölött. Klapka György arra vágyott, szeretettel és tisztelettel emlékezzenek rá. A temetést fölösleges pénzkidobásnak gondolta, ezért azt szerette volna, “…ha ledarálnának, és kutyakaját készítenének belőlem. Akkor legalább hasznos lehetnék, jóllaknának velem! Azonnal visszakerülnék a természet körforgásába”. És vélhetően mindezt valóban komolyan gondolta Klapka György

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top