Család

Fejszével ütötték le az unokáját védő nagymamát Kaposváron

Már a fiatalok kapcsolatát sem nézték jó szemmel a családok, de a szakítás után eldurvultak a felek. Most a vádemelésnél tartunk.

Egy furcsa szerelmi kapcsolat utóéletéről számol be a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség közleménye. Az egyik vádlott – 19 éves fiú – és a velük rokoni kapcsolatban lévő családban élő fiatal lány élettársak voltak, de a lány szülei ezt nem nézték jó szemmel. Amikor a fiatalok kapcsolata megszakadt, a két család viszonya elmérgesedett.

2016 nyarán a fiú családja botokkal, fejszével, vasvillával felfegyverkezve betört a rokon család kaposvári otthonába azért, hogy az ott lakókat megverjék, megfélemlítsék. A fiatal lányt a volt élettársa ellökte és megütötte, apja pedig a lányt védő nagymamát  csapta homlokon egy fejszével. Az asszony erősen vérző fejjel a földre zuhant, a támadók ezt észlelve elmenekültek a helyszínről. A bántalmazott nők 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Ezért a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve és csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt az öttagú kaposvári családdal szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top