Család

Hűségesen várt családjára a szemétkupacban hagyott kutya

A költözködő család úgy döntött, a kidobott holmikkal együtt kutyájukat is hátrahagyják, az állat pedig reménykedve és hűségesen várt gazdáira a hidegben...

Úgy tűnik, sokan még mindig nem tudják megkülönböztetni a megunt kanapét a kutyától – mi sem lehet ennek ékesebb bizonyítéka, mint a tény, hogy egy család egy kupacban hagyta maga mögött a fenti kettőt költözéskor. Ollie, a kutyus a szeméthalom közepén, a hidegben várta gazdái visszatértét, hűségesen és reménykedve, de persze hiába.

Hűségesen várt családjára a szemétkupacban hagyott kutya

Egy járókelő szerencsére leadta a fülest a helyi állatmentőknek, akik összeszedték az átfagyott kutyust, és állatorvoshoz vitték őt. Az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy Ollie combcsontja is eltört, ezért gyorsan meg is műtötték a szerencsétlen kutyát. Utóbb az is kiderült, hogy a család korábban egy kisebb testű kutyát is hátrahagyott, de azért valamiért mégis visszajöttek.

Az állatvédők szerint Ollie most már jól van, teli van szeretettel és játékos kedvvel, és már csak arra vár, hogy rátaláljon álomgazdájára, arra, aki soha többé nem hagyja el őt…

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top