Család

Kiakadtak a szülők a fodrászon, aki többet kér, ha sír a gyerek

Egy ausztrál anyuka szúrta ki a plakátot, ami szerint 10 dollárral többet kell fizetni a hajvágásért, ha a gyerek elkezd sírni közben.

A hajvágás sok gyerek számára jelent fenyegető élményt, ami nem is annyira irracionális, ha azt nézzük, hogy egy éles olló csattog az arcuk körül. Tény, hogy a fodrászoknak sem lehet leányálom bömbölő, rúgkapáló gyerekek haját vágni, de ausztrál szülők szerint túlságosan messzire ment az a fodrász, aki extra pénzt is kér a síró gyerekek szüleitől.

Kiakadtak a szülők a fodrászon, aki többet kér, ha sír a gyerek

 

Egy anyuka fotózta le a fodrászat ajtajára kiragagsztott papírt, mely szerint 10 dollárral többet kell fizetni, ha sír a gyerek hajvágás közben. A képet aztán megosztotta egy helyi anyukákat összegyűjtő Facebook-csoportban, ahol azonnal felháborodtak a fodrász ötletén.

A legtöbben egyetértettek benne, hogy biztosan nem vinnék gyermeküket a szalonba, mások szerint pedig egyszerűen nem kellene gyerekek haját vágnia annak, aki nem érti, mekkora stressz lehet ez a kicsiknek.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top