Család

Ezektől a kisbabáktól elolvadtunk 2016-ban

Az idei év is bővelkedett bűbájos gyerekvideókban – legnagyobb örömünkre. Máris mutatjuk, kik voltak a kedvenc csöppségeink 2016-ban.

Először is jöjjön az a magyar ikerpár, akiknek az első, méhen kívüli találkozását örökítette meg az RTL Klub Házon kívül című műsorának stábja. Bendegúz és Barnabás  koraszülöttként jött a világra a budapesti Jahn Ferenc Kórházban. A most következő videóban az látható, ahogy a babák születésük után először találkoznak egy fürdetővödörben. A két kicsi éppen úgy kapaszkodik össze, ahogy azt édesanyjuk hasában is tették. 

Kevésbé megható, viszont annál viccesebb az az ikerpár, akik anyukájuk dalára hatalmas mosolyt villantanak, majd olyan higanymozgást produkálva kezdenek ütemre dülöngélni, hogy azonnal kedved támad táncra perdülni.

A piciket egyébként azért irigyeljük különösen, mert a világ legegyszerűbb dolgain képesek remekül szórakozni. Például egy percig gurgulázva kacagni azon, hogy milyen fura hanghatást produkál az újságpapír szakadása.

És igen, tudjuk, hogy vannak, akik ellenzik a kisgyerekek és a háziállatok közös mókázását, de mi egyszerűen odavagyunk ezért a baba-cica párosért.

És imádjuk Szabóné Magosi Éva videóját is, melyet kislánya, Lili, és a család kutyája, Noé Állatotthonból örökbefogadott Félix első három, közösen töltött évéről készített.

Végül pedig jöjjön az a felvétel, melynek ha egyetlen szóval kellene címet adni, akkor azt javasolnánk: Mámor. Nézzétek meg, milyen leplezetlen kéjjel viseli ez az apróság, ahogy életében először megmossák a haját.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top