Család

Álmai autójával lepték meg fiai az anyukát

A két fiú éveken keresztül azért spórolt, hogy idén karácsonykor különleges meglepetéssel kedveskedhessenek édesanyjuknak: álmai autójával.

“Ahhoz képest, amennyi áldozatot hozott értünk az évek során, míg felnőttünk, ez igazán semmiség” – nyilatkozta a 30 éves Daniel Knust a Today című amerikai hírmagazinnak. Az ausztrál fiatalember hozzátette, testvérével közel tíz éve spórolnak, hogy megvehessék édesanyjuk álomautóját, egy vadiúj BMW-t.

“Anya először tíz éve mondta, hogy szeretne egy BMW-t, aztán azóta többször is szóba került az álomautó. Se én, se a tesóm nem tudtuk kiverni a fejünkből a dolgot, ezért elhatároztuk, hogy valóra váltjuk anya álmát.”

A testvérpár öt éven át spórolt az ajándékra. “Minden hét végén félretettünk egy kisebb összeget, így jött végül össze a pénz.” A fiúk még egy videót is készítettek arról, ahogy átadják édesanyjuknak a karácsonyi ajándékát. Ahogy az a felvételen is látszik, Carol szóhoz sem jut a döbbenettől, és hitetlenkedve azt hangoztatja, hogy “nem-nem-nem”.

 Daniel a Today-nak elmondta azt is, testvérét és őt is a hála motiválta leginkább. “Anya egyedül nevelt fel mindkettőnket. Voltak olyan évek, mikor egyszerre két helyen is dolgozott, hogy mindenünk meglegyen. Végignéztük, ahogy péntek délután hazajön a munkahelyéről, majd átöltözik, hogy induljon a másodállásába. Ez a minimum a kemény évek után.”

Olvass még többet megható ajándékozásokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top