Család

4 jel, hogy ideje szakítanod

Sokszor nem könnyű beismerni, mikor egy kapcsolat a végéhez ér, mégis fontos, hogy észrevegyük a jeleket – így remélhetőleg mindkét fél kevesebbet sérül. Párkapcsolati terapeuták árulták el a négy leginkább fenyegető jelet, ami arra mutat, hogy ideje lenne szakítani.

1. A másik mindig téged hibáztat

Egy párkapcsolat problémái az esetek nagy részében kettőn állnak… Julienne Derisch párkapcsolati szakértő szerint az a szerelem zsákutcába érkezett, ahol a másik fél nem hajlandó átbeszélni a konfliktusokat, hanem inkább csípőből partnerére tolja a felelősséget.

2. Már nem érzed, hogy jobb lesz…

Minden kapcsolatnak vannak mélypontjai, de az ember gyakran tudja, hogy ezek csak átmeneti szakaszok. Jenny Giblin terapeuta szerint elég árulkodó, mikor egyszerűen már nem látod az alagút végén a fényt, nem érzed, hogy lehet újra jó a viszony.

4 jel, hogy ideje szakítanod

3. Kifelé kacsintgatsz

Jonathan Benett párkapcsolati tanácsadó szerint ha már eszedbe jutnak más lehetőségek, azon agyalsz, kivel lehetne összejönni, a kapcsolatod már valószínűleg nem olyan erős, mint annak előtte.

4. Érzed, hogy nem stimmel

Néha a legjobb az ösztöneinkre hallgatni. Még a legkuszább és válságosabb időkben is tudjuk, ha szeretjük annyira a másikat, hogy meg se fordul a fejünkben elhagyni őt. Nézz magadba, és ismerd fel az érzéseidet – bármennyire is nehéz, mégis jobb egyedül lenni, mint egy nem működő kapcsolatban.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top