Család

Ezek voltak az idei év legmegindítóbb apa-lánya pillanatai

Az apa-lánya kapcsolat azért nagyon különleges, mert olyan, láthatatlan és plátói szerelem köti össze gyereket és szülőt, amit csak ők értenek. Négy olyan videót hoztunk, ahol ez a különleges szál egyértelműen látszik.

A boldog gyermekkor és a szülőkkel ápolt ideális kapcsolat megalapozza, hogy lelkiekben egészséges felnőtté váljon valaki. A szülő-gyermek viszonyt táplálni kell egész életünkben. Ahhoz pedig, hogy az örökre szóló kötelék stabil maradjon, folyamatosan értékes közös programokra van szükség.

A következő négy videóban kétségkívül közös, hogy olyan apukák játsszák benne a főszerepet, akik mindent, de tényleg mindent megtennének lányuk boldogságáért. Nem is lehet őket meghatódás nélkül végignézni.

1. Édesapjukkal táncoló óvodás kislányok

Ezt a táncot bizony nem könnyű eljárni, pláne, ha az ember lánya még járni is csak nemrég tanult meg. Ez a négy csöppség ennek ellenére rengeteg gyakorlással megtanulta a bonyolult mozdulatokat, amivel nem csak apukájukat, de az egész közönséget levették a lábáról.

 2. A humorista apuka és kislánya 

Bátran ki merjük jelenteni, hogy minden kislány szeretne egyszer egy ilyen táncot lejteni édesapjával

 3. A legszebb 15. születésnap

 Ez a videó is többet mutat, mint amennyit ígér. Egy perc után indul be igazán. 

4. És ha csak egy apa-lánya videót néznél meg ma, mindenképpen ez legyen az! 

Ahogy Matt Silverman énekli a Take on Me slágert a kislányával, azon könnyezni kell a meghatottságtól. 

 Olvass még többet az apa-lánya kapcsolatról az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top