Család

20 év sikertelen próbálkozás után született gyermeke a házaspárnak

Kirstin és Matt Dugger már lemondott arról, hogy valaha közös gyermekük születik majd, aztán fél évvel ezelőtt hatalmas meglepetésben volt részük.

Noha Brynlee Grace Marilou Dugger kicsit korábban érkezett, mint várták, és a következő hetet a thorntoni kórház újszülött-intenzív osztályán kell töltenie, a szülők öröme határtalan. Több mint két évtizede várnak már arra, hogy saját gyermekük szülessen, de egészen mostanáig nem jártak sikerrel.

Kirstin és Matt Dugger a USA Todaynek elmondta, már-már lemondtak róla, hogy valaha saját gyermekük születhet, ezért 16 évvel ezelőtt örökbefogadtak egy idősebb kisfiút. A gyermek ma már 30 éves felnőtt és maga is édesapa: egy 10 éves kislány büszke apukája, aki az elmúlt években mindenben támogatta örökbefogadó szüleit a hosszú úton.

Kirstin a lapnak elárulta, az elmúlt húsz évben négyszer vesztette el születendő babáját, legutóbb két éve. “Ez olyasmi, amire sosem lehetsz igazán felkészülve” – mondta, majd hozzátette, egy baba elvesztése a legrosszabb, ami egy leendő anyával történhet.

 A USA Todaynek nyilatkozott a Dugger házaspár kezelőorvosa is, aki elmondta, 26 éves pályafutása alatt még nem látott olyat, hogy egy ilyen régóta próbálkozó párnak természetes úton egészséges gyermeke született volna. “A kis Brynlee igazi csoda, és szerencsére annak ellenére hogy egy hónappal korábban érkezett, teljesen egészséges.”

Olvass még többet gyermekvállalásról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top