Család

Gyerek is utazott az eltérített repülőgépen

118 fővel a fedélzetén térítettek el pénteken egy líbiai utasszállító repülőgépet. Úgy tudni, az utasok között kisgyermek is van. A gépeltérítők eddig semmilyen követeléssel sem álltak elő.

Eltérítettek egy utasszállító repülőgépet pénteken, amely 11.32 perckor ért földet Máltán. A gép fedélzetének 111 utasát és 7 fős személyzetét tartják fogva a túszejtők. A Times of Malta értesülése szerint az eltérített gépen egy kisgyermek is utazott.

Az egyik líbiai biztonsági tiszt a Reuter hírügynökségnek mondta el, hogy mielőtt elveszítették a líbiai belföldi járat pilótájával a kapcsolatot, az még Tripoliban megpróbálta földre tenni a gépet. A gépeltérítők megakadályozták a landolást.

Az információk szerint az eltérített repülőgép valamennyi utasa líbiai állampolgár. A repülőt a máltai katonaság emberei vették körbe, az utasok valamivel délután 2 óra előtt kezdtek kiszállni a gépből. A gépeltérítők eddig semmit nem követeltek, egyelőre nem tudni, miért hajtották végre tettüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top