Család

Darth Vader segítségével tudatta férjével, hogy apa lesz

A Star Wars-rajongó kispapa reakcióját képtelenség szavakba önteni. Látni kell!

Bryan Starr nagyjából azóta rajong a Csillagok háborúja sorozatért, mióta az eszét tudja. Magától értetődő volt tehát, hogy a sorozatnak, egész pontosan ikonikus szereplőinek fontos szerep jut majd Bryan életének legszebb napján is: akkor, mikor megtudja, hogy apa lesz.

Felesége, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, egy nappal azelőtt tudta meg, hogy gyermeket vár, hogy férjével Disneylandbe látogattak volna. “Az időzítés nem is lehetett volna tökéletesebb” – mondta a fiatal nő, majd hozzátette, komoly szervezést igényelt, hogy a bejelentéskor ne csak ő, de a sorozat egyik főszereplője, Darth Vader is jelen legyen.

Mikor a házaspár Disneylandbe ért, a feleség rosszullétet színlelt és előre küldte férjét. Míg Bryan nézelődött, felesége a Jedi Tréning Centrumba sietett – a park egyik épületébe – ahol megtudta, a Csillagok háborúja szereplők ma utoljára tartanak előadást a közönségnek. Sikerült rábeszélnie a Darth Vadert és a két rohamosztagost alakító színészt, hogy segítsenek neki az örömhír bejelentésében.

Az ezt követő eseményeket pedig már sikerült videón is megörökíteni. A felvételen jól látszik, hogy Bryant félrehívja a show szervezője, majd személyes találkozót ajánl fel neki Darth Vaderrel. Miközben a kispapa kedvenc hősével fotózkodik, felesége is csatlakozik a csoporthoz, majd egy zacskóban egy Star Wars-os babaruhát ad át neki. És hogy mit reagált Bryan? Mutatjuk:

 

Olvass még többet a Csillagok háborújáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top