Család

Teljesen kikészült a srác az iskolában bemutatott különleges állatoktól

A 18 éves Jalen Brooks nem bírta magában tartani érzelmeit, mikor gimis biológiaóráján különleges, ritka állatokkal ismerkedett – azóta pedig imádja a net.

Ennyire izgatott arcokat ritkán látni az iskolapadban, de Jalen Brooks számára egészen biztosan különleges volt ez a nap – amit szerencsére később az egész világgal megosztott egy leleményes osztálytársa.

A gimnáziumi órára különleges, ritka állatokat hozott egy szakértő, ez pedig annyira izgalmas volt a 18 éves Jalen számára, hogy egyszerűen nem tudta kordában tartani arcvonásait. Kész szerencse, hogy egyik osztálytársa, Jill Lojas volt annyira szemfüles, hogy titokban végig felvételt készítsen a hüledező fiúról, amit aztán fel is nyomott a netre, mindenki legnagyobb gyönyörűségére.

Először csak egy fekete kacsa akasztja ki, de várjatok csak, amíg előhúznak egy hatalmas pitont!

Minden pillanata zseniális, arról nem is beszélve, hogy pont ez az a reakció, amit minden iskolai órának ki kellene váltania a gyerekekből.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top