Család

Tudjuk a Jézuska pontos címét

Világszerte rengeteg gyerek ír levelet karácsonykor a Jézuskának, felsorolva benne a kívánságait. Laura levele azért nagyon menő, mert ő pontosan meg is címezte a levelet, hogy biztosan célba érjen.

Ha eddig nem tudtad, akkor most már neked is egyértelmű lesz, hová címezd a kívánságaidat! Ugyanis még nem késő levelet írni a Jézuskának, hogy a karácsonyi meglepetések biztosan örömet okozzanak.

Laura, egy másodikos kislány, úgy döntött, hogy idén ő is ír a Jézuskának, de a levél címzését nem bízta a véletlenre. Nemcsak a várost, de az utcanevet és a házszámot is beírta, hogy az üzenete biztosan ne keveredjen el a karácsonyi forgatagban.

Tudjuk a Jézuska pontos címét

Maga a levél egyébként rendkívül szűkszavú, a pontos címzésen kívül csupán a legfontosabbak szerepelnek benne: a név, hogy kinek kell leszállítani a csomagot és persze a két ajándékkívánság maga. A megszólítás mellett semmilyen bizonygatás nincs, hogy milyen jó kislány volt idén, vagy mennyire vágyik ezekre az ajándékokra, de ez simán magyarázható a helyhiánnyal, illetve azzal, hogy rengeteg üzenetet kap ilyenkor a Jézuska, tehát felesleges sallangokkal nem kell őt terhelni. A címzésben szereplő irányítószám pedig valóban Betlehemé, ezért szerintünk extra ajándék jár! Reméljük, hogy Lauráék fája alatt időben landolnak a kért meglepetések, hiszen a kislány mindent megtett ezért. Boldog Karácsonyt, Laura!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top