Család

Félmilliót érhet, ha láttad ezt a nőt! – fotó

Nagy erőkkel keresi a rendőrség Sallai Klaudia Ildikót, aki még pár éve Olaszországból önkényesen elhozta az apától közös gyermeküket. A rendőrség most 5 év után azon aggódik, hogy a gyermek hosszú távon egészségkárosodást szenvedhet, mert nem vitte el az anya a szükséges orvosi vizsgálatokra a gyermeket.

2011 decemberében hozta el a gyermek felügyeleti jogát gyakorló, Olaszországban élő férfitól Magyarországra közös gyermeküket Sallai Klaudia Ildikó, amivel a gyermek tartózkodási helyét önkényesen megváltoztatta. Az anya a gyermeket a hatóságok elől rejtve tartja, a szükséges orvosi vizsgálatokra sem viszi el. A rendőrség aggódik, hogy a gyermek hosszú távon egészségkárosodást szenvedhet. Aggódásukat kifejezve nettó 500 000 forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki érdemi információval tud szolgálni Sallai Klaudia Ildikó hollétéről.

Itt egy fotó Sallai Klaudia Ildikóról: 

Sallai Klaudia Ildikó - Forrás: police.hu
Sallai Klaudia Ildikó – Forrás: police.hu

Aki ismeri Sallai Klaudia Ildikó tartózkodási helyét, az jelentkezzen a 107-es vagy a 112-es számok egyikén, vagy hívja közvetlenül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságot  a 06 56 501-600 telefonszámon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top