Család

A felháborodott apuka szerint péniszre hajaz a csokimikulás

Az apuka állítólag csak később, a fotókat visszanézve döbbent rá, hogy a kedves csokimikulás termetes csokipéniszként mered kétéves kisfia kezében.

A liverpooli Col Talbot teljesen gyanútlanul nyújtotta át kétéves kisfiának az ajándék csokimikulást, és még akkor sem vett észre semmi furcsát, mikor a gyerek kicsomagolta az édességet lila papírjából. Csak később, a fotókat visszanézve döbbent rá, mennyire emlékeztet a csokoládé egy péniszre.

A felháborodott apuka szerint péniszre hajaz a csokimikulás

Az apuka ekkor ki is rakta Twitterre a fotót, betaggelve a gyártó Cadburyt ezzel a szöveggel: “Helló @Cadbury Uk, bár a kisfiam imádja a csokitokat, szerintem ezen a Mikuláson még lenne mit csiszolni.”

A Twitteren persze imádták a posztot, és többen is megosztottak más, szintén péniszszerű csokimikulásokról készült fotókat. Egyébként a Mikulás kívülről így fest, nincsen rajta semmi furcsa:

A felháborodott apuka szerint péniszre hajaz a csokimikulás

A Cadbury szóvívője csak annyit mondott, biztosíthatja a vásárlókat, hogy a csokoládéjuk nem akar más lenni, mint a mindenki által ismert és szeretett Mikulás alakja.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top