Család

Senki sem vett az anyuka saját készítésű holmijaiból, de a fia megmentette a napját

Martyn nem akarta, hogy édesanyja csalódjon, ezért a Twitteren arra buzdította ismerőseit, hogy vásároljanak tőle.

Martyn Hett a Buzzfeed News amerikai hírportálnak elmondta, édesanyja, Figen alig egy éve, terápiás okokból döntött úgy, hogy kötni kezd. “Anyukám hosszú évek óta párterapeutaként dolgozik, és szentül hisz benne, hogy egy kreatív hobbi remek hatással van a lélekre és a testre is” – mondta a fiú, majd hozzátette, édesanyja sokáig egyáltalán nem gondolt arra, hogy pénzzé tegye az általa készített apróságokat.

 “Néhány hete sikerült rávennem, hogy menjen el az otthonunkhoz közeli kézművesvásárra. Először nemet mondott, aztán egyre jobban megbarátkozott a gondolattal. Végül összeszedte az összes bátorságát és elment” – idézte fel a történteket Martyn, aki rendszeres időközönként, SMS-ben érdeklődött édesanyja sikeréről.

 “Pár óra után kiderült, hogy még semmit sem adott el, ami miatt nagyon szomorú lett. Éreztem, hogy ha ez így marad, az mély nyomot hagy majd benne, ezért a Twitteren közzétettem egy posztot, amiben arra kértem a barátaimat, hogy vásároljanak tőle. Úgy gondoltam, ha csak az egyikük vesz valamit, már az megmentheti a napot.”

 Martyn nem számított rá, de a posztja vírusszerűen terjedni kezdett, így még aznap gazdára talált az édesanyja által készített összes holmi. Figen a nap végén boldog üzenetben tudatta fiával, hogy vásároltak tőle, mostanra pedig új alapanyagokat kellett vásárolnia. Sőt! Egy kézikönyvet is, amiből megtanulhatja, hogyan kezelje hatalmasra nőtt, internetes rajongótáborát.

Olvass még több anya-fia történetet az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top