Család

Az üzlet egyszerre alkalmazta a veteránt és kutyáját

A leszerelt katona, Clay Luthy sérülései után kénytelen volt új munka után nézni, csak az jelentett bökkenőt, hogy segítőkutyájának mindig mellette kell lennie. De most hosszú keresgélés után végre talált egy olyan helyet, ahol nemcsak őt alkalmazták, hanem négylábú segédjét is!

Clay Luthy korábban harcolt Afganisztánban és Irakban is, viszont kénytelen volt leszerelni, mióta mindkét térde súlyosan megsérült. A férfinak 5 térdműtéten kellett átesnie, nemrégiben pedig bal térde olyan rémes állapotba került, hogy kénytelen volt otthagyni ezermester állását, és még egy segítőkutyát is rendeltek mellé, aki segít neki, ha cserbenhagynák lábai.

Végre dolgozhat a veterán, akinek kutyáját is felvették az üzletbe 

Luthynak tehát új munkára volt szüksége, a bökkenő csak annyi volt, hogy Charlotte nevű kutyájának mindig mellette kell lennie – ezt pedig kevés munkahely tolerálja.

Végre dolgozhat a veterán, akinek kutyáját is felvették az üzletbe
Végre dolgozhat a veterán, akinek kutyáját is felvették az üzletbe

A megoldást végül a Lowe’s barkácsáruház szolgáltatta, hajlandó volt alkalmazásba venni a veteránt és négylábú barátját is. 

Azt mondani sem kell, hogy az üzlet vásárlói imádják a szőrös munkatársat, és bár Charlotte élvezi új munkakörét, elsősorban persze Clay segítője marad, minden percben óvja gazdája lépteit.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top