Család

Matekórán verte meg osztálytársnőjét a lány

Az iskolában kezdődött, majd tanítás után a buszmegállóban folytatódott a konfliktus, melynek során fiatal lányok ütötték-verték egymást.

2015 áprilisában egy diáklány tanításra érkezett egy miskolci szakiskolába. Amint bement a tanterembe, egyik osztálytársnője egy korábbi dolog miatt nevetni kezdett rajta. Ezen ő feldühödött, majd egy padot is félredobva odament a sértetthez, pofon vágta, és a haját is megtépte.

Matematikaóra közben aztán a lány ismét felpattant, odament társához, pofon ütötte, és rugdosni kezdte. A verést csak a tanár felszólítására hagyta abba. 

Aznap délután a verekedő lány busszal érkezett lakóhelyére, egy Miskolc melletti kistelepülésre. A buszmegállóban összetalálkozott a délelőtt megvert osztálytársnője testvéreivel. Ők számon kérték rajta az iskolában történteket, majd dulakodás kezdődött a három lány között. Ennek során a földre estek és kölcsönösen ütlegelték egymást.

Az ügyészség mindhármukkal szemben garázdaság bűntette, a délelőtt az iskolában verekedő lánnyal szemben garázdaság vétsége miatt is vádat emelt.

Mivel már mindannyian felnőttkorúak, közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozták velük szemben.

ugyeszseg.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top