Család

7-8 hónapos kismamák árulják a testüket a Kurta utcában

Elegük van a helyi lakosoknak abból, hogy gyakorlatilag egy türelmi zónában kénytelenek élni.

A debreceni Hadházi út és Kurta utca környékén évtizedek óta űzik a legősibb mesterséget. A főleg Hadházról érkező örömlányok között 7-8 hónapos kismamák is akadnak. A helyzet ellen pedig senki nem tesz semmit – hívta fel rá a figyelmet a Boon.

A Debreceni Rendőrkapitányság úgy tájékoztatta a lapot, hogy a környéken folyamatosak az ellenőrzések és az előállítások. A prostituáltak és futtatóik mégis maradnak.

“Korábban havonta jártunk az önkormányzati képviselőhöz, de nem történt semmi. Nem hiszem, hogy ne tudná a város vezetősége, hogy ez itt gyakorlatilag egy türelmi zóna. Talán javasolni kellene az önkormányzatnak, hogy a Kurta utca nevében cseréljenek ki egy betűt, úgy találóbb lenne az elnevezés” – jegyezte meg egy helyi lakos.

A debreceni önkormányzat a lap megkeresésére elismerte, hogy tudnak a problémáról.  Azt ígérték, hogy hamarosan térfigyelő kamerákat telepítenek minden olyan helyszínre, ahová a rendőrség szerint indokolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top