Család

Négy NLCafés cikk is a döntőben! Szavazzatok, melyik családtörténet volt a legjobb idén!

Családbarát Médiáért-díjra jelölték szerkesztőségünk négy anyagát az idei évből. Mind egy-egy család rendhagyó történetét mesélik el.

Az a megtiszteltetés érte szerkesztőségünket, hogy az NLCafé négy cikke is ott van a Családbarát Médiáért-díj 2016-os jelöltjei között. Az igazi megtiszteltetés azonban az, hogy családok vannak bizalommal irántunk, azok, akik megosztották velünk történeteiket. Büszkék vagyunk rájuk, és büszkék újságíró kollégáinkra, akiket érdemesnek talált a Média a Családért zsűrije a jelölésre.

Ha nektek is tetszettek az írások, kérünk titeket, szavazzatok a kedvencetekre, amely szerintetek megérdemli a Közönségdíjat! Vigyázat, egy ember csak egyszer szavazhat, úgyhogy jól gondoljátok meg! A szavazók közül egy szerencsés családi vacsorát nyer egy családbarát étterembe. 

Kun Gabi: Három gyerekkel igazából könnyebb az élet, mint eggyel

Négy NLCafé-s cikk is a döntőben! Szavazzatok, melyik családtörténet volt a legjobb idén?

Tizenkét éve lettem először anya, és persze megváltozott az életem örökre. Amellett, hogy nála cukibb gyereket nem hordott még a hátán a föld számomra, azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a kimerültség minden létező fázisát átéltem mellette.
Olvass tovább >>>

A lányom az egyetlen, ami miatt sajnálom a vakságot. Őt nagyon megnézném!

Négy NLCafé-s cikk is a döntőben! Szavazzatok, melyik családtörténet volt a legjobb idén?

Ha azt halljuk, hogy valaki egyedül nevel egy kétéves gyereket, azt mondjuk, nem lehet könnyű. Ha az illető férfi, elismerően csettintünk. Ha mindezt vakon teszi, akkor… ööö… mi van?! Olvass tovább >>>

“Sosem fértünk bele az űrlapok rubrikáiba” – Négy testvére nevelését vállalta fel a gimnazista lány

Négy NLCafé-s cikk is a döntőben! Szavazzatok, melyik családtörténet volt a legjobb idén?

Egy férfi és egy nő összeházasodik, majd gyerekük születik: ezt hívják családnak – szólhatna egy mesekönyv egyik sora. Ám nem minden család születik úgy, mint a mesékben. Linda tizenhét éves volt, mikor meghalt az édesanyja, ő pedig magára vállalta négy testvére felnevelését – kisöccse még csak kétéves volt akkor. Ma már nagyok: a legkisebb tizenöt, a legidősebb huszonhét éves. Lindának, párjának, Máténak, és a fiú családjának köszönhetően mindannyian követhették az álmaikat, azóta pedig újabb “tesó” született. Hogy vajon ők így együtt akkor most család vagy sem? Talán a végére ez is kiderül. Olvass tovább >>>

Szalma Erika: Így él egy kerekesszékes kismama, egy panelház kilencedik emeletén

Négy NLCafé-s cikk is a döntőben! Szavazzatok, melyik családtörténet volt a legjobb idén?

Márciusban beszélgettünk Krisztával, akkor a várandóssága 24. hetében járt. Sok mindenben bizonytalan volt, de két dolgot majdnem biztosra tudott: a babának is dongalába lesz, ahogy neki, és nem természetes úton fog világra jönni. Egyik sem így lett, és ez maga a csoda. Olvass tovább >>>

IDE KATTINTVA SZAVAZHATSZ. KÖSZÖNJÜK! ÉS TERMÉSZETESEN GRATULÁLUNK A TÖBBI JELÖLTNEK IS!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top