Állást kapott az unatkozó 89 éves nyugdíjas

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az idős férfi a felesége halála óta egyszerűen nem találja a helyét. Azt mondja, végső kétségbeesésében döntött úgy, hogy feladja azt a bizonyos újsághirdetést.
2016. 12. 02. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Miután a 89 éves Joe Bartley hirdetése megjelent, az idős férfi megindító története villámgyorsan száguldott végig az interneten. Mára – nem túlzás – egy egész világ ismeri a brit nyugdíjas nevét, aki ahelyett, hogy kiélvezné jól megérdemelt nyugdíjas éveit, inkább dolgozni szeretne.

A férfi a BBC-nek elárulta döntése okát is. Kiderült, azóta nem találja otthon a helyét, mióta két éve elveszítette imádott feleségét. „Önkéntes száműzetésben élek, mióta Cassie nincs velem. Nincs senki, akihez szólhatnék, vagy, aki néha rám nyitná az ajtót” – vallotta be az idős férfi, majd hozzátette nemcsak a magány, az unalom is megviseli.

Újsághirdetésben keresett állást a 89 éves bácsi, mert unatkozott

Joe-nak szerencsére nem is kellett sokat várnia, mire megkapta az első állásajánlatát. Egy paigntoni étterem üzletvezetője jelentkezett nála, aki állást kínált neki. Kate Allen a BBC-nek elmondta, eddigi tapasztalata szerint ritkaság az, hogy ilyen idősen valaki ennyire proaktív legyen. „Nem szalaszthattuk el a lehetőséget, hogy együtt dolgozzunk Joe-val” – tette hozzá.

Kate a hírcsatornának elárulta, Joe főleg asztalok letakarításában segédkezik majd az étteremben, de lesznek más jellegű apróbb feladatai is.

Olvass még többet a nyugdíjról az NLCafé oldalán: 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus