Család

5 tipp, amivel te lehetsz az Instagram királya

Tök cuki képet tettél fel a kutyádról, kávézni is csak azért mentél, hogy meginstázd, mégsem jönnek a lájkok? Nyugi, segítünk, hogy te legyél az Instagram királya!

1. Lájkolj!

A dolog oda-vissza működik: te is megjegyzed, kik azok, akik lájkolnak és kommentelnek képeidre, és sokkal szívesebben lájkolod az ő posztjaikat. Szóval ha kapni akarsz, először adj!

2. Figyelj a hashtagekre

Persze, tök jó vicces hashtageket kitalálni, amik mondathosszúságúak, de azokra senki sem fog rákeresni, és sokkal kisebb lesz az esélye, hogy idegenek is rád bukkanjanak az Instagramon. Használj rövidebb, de releváns hashtageket.

5 tipp, amivel te lehetsz az Instagram királya

3. Posztolj reggel vagy este

Mert az emberek rendszerint ilyenkor pörgetik végig az Instát. Ha munkaidőben árasztod a gyémántkontentet, könnyen megeshet, hogy műalkotásod elvész a sok kép között.

4. Világosíts

Az emberek valamiért jobban kedvelik azokat a fotókat, amiken világos filter van, szóval kerüld a sötét, borongós hangulatú képeket, ha Instagram-lájkokra vágysz.

5. A kevesebb néha több

Igen, tök jó mind a 17 kép a születésnapi tortádról, de mi lenne, ha csak egyet posztolnál? Senki nem szereti, ha métereket görgetve is ugyanannak az embernek a képeibe botlik.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top