Család

Videó: Az autópályán járta el az első táncot a dugóban ragadt ifjú pár

Nem hagyták, hogy kizökkentsék őket a szerencsétlen körülmények. Ha már úgyis felborult az esküvőjük forgatókönyve, úgy gondolták, csinálnak egy maradandó pillanatot. Sikerült!

Esküvő. A nap, amiről sok nő kislány kora óta ábrándozik. Azon kevés napok egyike az életben, amikor a lányok igazi hercegnőnek érezhetik magukat, hiszen minden figyelem rájuk és leendő férjükre irányul. Ahhoz, hogy tökéletesre sikerüljön, hónapokig tartó gondos tervezés, fegyelmezett gazdálkodás, kőkemény munka szükséges.

Bele se merek gondolni, mit él át az, akinek ezek után valami előre nem látható körülmény totálisan keresztülhúzza a számításait. Mert mondjuk szakad az eső egész nap, vagy például egy baleset miatt órákra dugóban ragadnak a lakodalomba tartó szerelmesek. Utóbbi történt meg a most következő ohiói párral is. Miközben a násznép türelmetlenül várta őket az esküvő helyszínén, ők reménytelennek tűnő helyzetben rostokoltak a dugóban.

 
Aztán gondoltak egyet, és úgy döntöttek, megpróbálják a maximumot kihozni a helyzetből, és ott helyben, az autópálya közepén táncra perdültek. Micsoda szerencse, hogy velük volt a videósuk is!
 
A történet persze jó véget ért, sikerült az ifjú párt kimenekíteni a sztrádáról, és sok emlékezetes pillanatot éltek át aznap este.

(via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top