Család

Óriási dugót okozott a lánykérés

Igencsak meglepő módját választotta a vőlegény a lánykérésnek. Egy háromsávos út kellős közepén kérte meg szerelme kezét, óriási közlekedési dugót okozva.

Ha épp nagyon sietnétek valahová, ugyanakkor a sor megáll, és tapodtat sem halad előre, első gondolat többnyire az, már megint baleset történt, vagy éppenséggel az utat javítják. Bosszantó, dühítő a közlekedési dugóban araszolgatás – nincsenek is rá igazán jó szavak.

Nos, ritkán ugyan, de egész más okból is közlekedési dugó alakulhat ki. Oroszországban a torlódást nem mindennapi esemény okozta. A vőlegény kimaxolta a leánykérést, mert emiatt illegálisan lezártak egy háromsávos útszakaszt, amelyen pillantok alatt óriási tömeg gyűlt össze. Virágcsokor, térden állás, volt ott minden, amitől megremeg a leendő menyasszony térde is, és tutira nem utasítja vissza a lánykérést. És hogy emeljék az esemény fényét, még tűzijátékot is lőttek egy kisteherautóról.

Hogy a dugóban állók bosszankodtak vagy éljeneztek a különleges eljegyzés láttán? Úgy tűnik, türelmesen megvárták, amíg Alekszej megkérte Krisztina kezét…

Dugót okozott a különleges lánykérés

(vezess.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top