Család

Könnyesre nevetős a baba mamától elcsent mobilos videója

Amikor a babák feltűnően csendben játszanak, na akkor tesznek épp valami olyat, aminek az anyukák többnyire nem igazán örülnek. Így történhetett a videóban szereplő tüneményes totyogóval is, mert igencsak szedte a lábát, amikor édesanyjának feltűnt, hogy sehol sem találja a mobilját.

Az egy dolog, amikor elcsenik tőled a mobilodat. Na, de ha ezt épp a kisbabád teszi, akkor hatalmas kacajban és vidám pillanatokban részesülhetsz. Ebben a cuki videóban az egy év körüli baba bizony igencsak szedi a lábát, amikor anyukájának feltűnik, hogy nincs meg a telefonja, és persze rájön, hogy kisgyermeke lovasította meg.

Imádni való, látni kell. Ez a könnyesre nevetős videó megcsinálja a mai napotokat. Szóval, a kis zsiványok villámgyorsan tudnak futni mobiltelefonnal a kezükben, mert persze nem szeretnék az értékes zsákmányt visszaszolgáltatni jogos tulajdonosának. És a törpék pillanatokon belül azt is kitalálják, hogyan kell mobiltelefonnal videót készíteni, no meg rögzíteni a nagy futást.

Kismamák figyelem, ez az eset veletek is bármikor előfordulhat.

(Huffington Post)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top