Család

Így reagált az anyuka, mikor megtudta, hogy lánya helyett fia született

Hónapokig abban a hitben élt, hogy másodszor is kislánya születik majd. Aztán a szülőszobán jött a meglepetés.

“A férjemmel nagy vágyunk volt, hogy a kislányunk után a második gyermekünk fiú legyen. Mindketten olyan családban nőttünk fel, ahol a nemek megoszlása egy fiú–egy lány volt, ezért szerettünk volna, ha a mi gyerekeink is ilyen családban nőnek fel” – kezdte Kim Guiley a Daily Mail című brit lapnak.

A kétgyermekes kaliforniai édesanyja a lapnak bevallotta, mikor másodszor is teherbe esett, megszállottjává vált a dolognak. “Egyáltalán nem volt egészséges, ahogy ragaszkodtam ehhez a dologhoz” – mondta, majd hozzátette, második gyermekét végül egy fejlődési rendellenesség miatt elvesztette. “A vetélés után döntöttem úgy, hogy ha legközelebb teherbe esek, nem érdekel majd, milyen nemű a baba, csak az, hogy egészséges legyen.”

Kép: Susanna Gill Photographic Storytelling
Kép: Susanna Gill Photographic Storytelling

Így történt, hogy harmadik terhessége alatt, Kimnek a szülésig fogalma sem volt arról, kisfiút vagy épp kislányt hord a szíve alatt. “A második trimeszter után meggyőztem magam arról, hogy kislányt hordok a szívem alatt. Így készültünk, így rendeztük be a baba a szobáját is.”

A nagy meglepetés végül a szülőszobán érte a házaspárt, mikor az orvos kezükbe adta gyermeküket, egy kisfiút. “Szerencsére volt velünk egy fotós, aki megörökítette az őszinte meglepetésünket” – mondja az édesanya, aki a szülés után készült fotót büszkén megosztotta az Instagram-oldalán is. A kép – mondanunk se kell – azóta vírusszerűen terjed.

Olvass még többet a baba neméről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top