Család

Halálra verte 100 kilós párját a pécsi asszony

A rendőrség két hónapja hiába keresi a párját meggyilkoló Tasi Józsefnét.

A 45 éves Tasi Józsefné idén szeptember 18-án este a pécsi  Középgyükési úton lévő lakásukban olyan súlyosan bántalmazta a párját, hogy a férfi hat nappal később belehalt a sérüléseibe. A nőt azóta is keresi a rendőrség, ám a felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért országos elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Halálra verte 100 kilós párját a pécsi asszony
Tasi Józsefné
police.hu

A Blikk a helyiektől megtudta: a pár valószínűleg sokat ivott a végzetes estén, mivel aznap kaptak nyugdíjat. Elképzelhető, hogy a mintegy 100 kilós férfi már aludt, amikor az asszony nekiesett, mivel az ágyban fekve találtak rá.

A bulvárlap értesüléseit a rendőrség nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

A rendőrség kéri, hogy aki a nőt felismeri, vagy tartózkodási helyéről információja van, az hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy személyesen jelentkezzen munkaidőben (h-cs: 8 óra – 16 óra; p: 8 óra – 13 óra) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top