Család

Válaszd a piros kupakot! (X)

Észrevettétek már, hogy az 1 literes Sió gyümölcslevek piros kupakot kaptak? Nem, nem azért, mert változott az ízük. Továbbra is csodás és zamatos hazai gyümölcs kerül a dobozokba. Az ideiglenes kupakváltozás azért van, hogy még több nevetéssel ajándékozzák meg a gyerekeket.
Válaszd a piros kupakot! (X)

Volt egyszer egy csapat, akik úgy érezték, hogy a kórházban fekvő kisgyermekek és idősek is gyorsabban gyógyulnának, ha vidám hangulat venné őket körbe. Úgy döntöttek, megpróbálnak vidámságot csempészni sok-sok kisgyermek és sok-sok idős ember életébe. Ők lettek a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány mosoly fakasztó “bohócdoktorai”.

Válaszd a piros kupakot! (X)

Nevetésből sosem elég!

Ez volt az, ami összehozta a Siót és a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt. Mivel mindkét csapat számára a legfontosabb az egészség, és ha ez megvan, akkora a jó hangulat, a vidámság és a nevetés, ezért úgy döntöttek, hogy együtt még erősebbek. A Sió azt tűzte ki céljául, hogy vásárlóival együtt jelentős pénzadománnyal támogatja a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt, hogy segítsék működésüket, és hogy egy olyan kórházban is megkezdhessék a nevettetést, ahol forrás híján eddig nem tudtak tevékenykedni. Megérdemlik a támogatást, hiszen jelenleg is 25 Piros Orr bohócdoktor dolgozik nap mint nap, akik az elmúlt 20 év alatt több mint 286 ezer beteg gyermeknek, valamint több száz idős embernek hozták el a gyógyító nevetést.

A piros kupakos üdítők tehát most pénzt hoznak az alapítványnak, de még személyesebben is segíthetünk!

Küldj személyes ajándékot a Piros Orr Bohócdoktorok és a Sió segítségével!

Egy cuki szivacs piros orr biztosan mosolyra készteti nemcsak a gyerekeket, de még a felnőtteket is. Vagy inkább egy egyedi tervezésű tetoválással szereznél örömet? Esetleg egy izgalmas játszófüzettel is boldoggá tennél egy kisgyereket?

Válaszd a piros kupakot! (X)

Itt az alkalom! Személyesen küldheted el ezeket az édes kis apró ajándékokat a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány és a Sió segítségével a dobozok tetején található Hűségprogram-kódokkal.

A téli hónapok a karácsony, a szeretet, az ünnep jegyében telnek. Ilyenkor talán még jobb valakinek örömet szerezni. Idősnek, fiatalnak egyaránt.

Sokféle módon hozhatunk boldogságot mások életébe, de egy szívből jövő ajándék és egy csodás nevetés bennünket is boldoggá tesz. Kortyold a legfinomabb zamatos üdítőket, adományozz és ajándékozz, hogy minél több nevetéshez járulhass hozzá országszerte!!

Válaszd a piros kupakot! (X)

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top