Család

Alszik a család? Ideje porszívózni!

A porszívózás igazi "nemszeretem" házimunka, ráadásul sok családban feszültséget szül, mert szinte lehetetlen olyan időpontban hozzáfogni, amikor senkit sem zavar. Kivéve, ha egy hihetetlenül halk porszívóval takarítasz.
Alszik a család? Ideje porszívózni!

Mégis mennyire lehet csendes egy “csendes porszívó”?

Az Electrolux UltraSilencerTM ZEN zajszintje 58 decibel, ami alig hangosabb a suttogásnál, de mindenképpen csendesebb egy átlagos hangerejű beszélgetésnél (55–60 dB). Amellett, hogy csendes, a hangkaraktere is kifejezetten kellemes. Hallgasd meg! Magáért beszél.

Alszik a család? Ideje porszívózni!

De mennyire alapos?

Nagyon. Az Electrolux UltraSilencer™ erős, és gyorsan szedi össze a piszkot mindenhonnan. Elég egyszer átmenned vele egy felületen, ezért gyorsan végzel majd a takarítással. Van hozzá többfunkciós kis kefe, amellyel a kanapét, a szekrényeket és az asztalt is gyorsan letakaríthatod.

Választhatsz ízlésed vagy éppen igényeid szerint.

Alszik a család? Ideje porszívózni!

Az Electrolux legcsendesebb porszívója négy színben kapható. A különböző modellek különféle speciális funkciókkal rendelkeznek:

  • UltraSilencerTM ZEN Allergy: A kék porszívó azoknak készült, akiknek az allergia megnehezíti az életét. A szűrője a legapróbb porszemcsék 99 százalékát, köztük az atkákat, spórákat és polleneket is kiszűri a levegőből, és bent tartja a porszívóban.
  • UltraSilencer™ ZEN Animal: Az állattartók tudják, hogy a kis kedvencek hulló szőre mennyire megnehezíti a takarítást. Ez a nyugodt fehér modell egy turbó szívófejjel hatékonyan szedi össze a kutyák és cicák szőrszálait.
  • UltraSilencer™ ZEN Green: Aki a környezetbarát termékeket keresi, az nagyon fogja szeretni ezt a modellt! Burkolata 55%-ban, csomagolása pedig 100%-ban újrahasznosított. Sőt alkatrészeinek 92% szintén újrahasznosítható.
  • UltraSilencerTM ZEN AllFloor: Legyen akár parketta, járólap, szőnyeg, vagy épp a kanapé, ennek a csokoládébarna porszívónak semmi sem állhat az útjába. Bármilyen típusú padlóval könnyedén megbirkózik – és teszi mindezt szinte hangtalanul.
Alszik a család? Ideje porszívózni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top