nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

70. házassági évfordulóját ünnepelte Karcsi bácsi és Rozika néni

Ez igen! Az Árpádhalmon élő Rozika néni és Karcsi bácsi biztosan tudhatja a hosszú házasság titkát. A napokban ünnepelték ugyanis a 70. házassági évfordulójukat. Rajtuk kívül biztosan nem sokan érhetik meg ezt a különleges ünnepet. Szívből gratulálunk és jó egészséget kívánunk nekik ezúton is.
NLCafé
f Ajánlom

Hetven évvel ezelőtt házasodott össze Szarka Rozália és Nagy Károly. Az idős házaspár Árpádhalmon él. A 70 éves házassági évfordulót kegyelmi lakodalomnak is nevezik, hiszen sajnos csak keveseknek adatik meg, hogy ilyen sokáig éljenek együtt. Rózsika néni és Karcsi bácsi jóban-rosszban kitartottak egymás mellett.

És ahogyan a hihetetlenül szimpatikus idős úr fogalmaz: “nagyon szép lány volt Rózsika. Különösen a járása tetszett. Meg a haja, ami gyönyörűen be volt fonva. Még most is szép! Mások is mondják, ilyen idős korban ritkaság az az asszony, aki ennyire gyönyörű!” A 95. évében járó férfi az első pillantásra beleszeretett a most 89 éves Rozika nénibe.

Az idős pár ismeri a hosszú házasság titkát. Ennyi éven át kitartottak egymás mellett jóban, rosszban. És a 70. házassági évfordulójukon is szeretik egymást, Karcsi bácsi feleségét magához ölelve mondta a megható szavakat. A 70 éves házasok történetéről a Délmagyar számolt be.

Rózsika néni és Karcsi bácsi 70 éve fogadtak örök hűséget egymásnak
Rozika néni és Karcsi bácsi 70 éve fogadtak örök hűséget egymásnak (fotó: Kovács Erika)

 

Olvass tovább

{PostTitle}

Megosztás Facebookon