Család

Kiakasztotta a netezőket a jegyespár, alkoholmentes lagzit terveznek

A menyasszony attól fél, hogy az esküvője botrányba fullad, ha valaki véletlenül túl sokat iszik.

A KaitlynRose30 nevű felhasználó a Wedding Bee elnevezésű, kifejezetten esküvőkkel és esküvőszervezéssel kapcsolatos fórumra írta be kérdését a múlt héten. Arra volt kíváncsi, vajon kivitelezhető lenne-e egy olyan lagzi, ahol a meghívottaknak egy korty alkoholt sem szolgálnak fel. Nem ilyen reakciókra számított.

“A vőlegényem családjában szinte mindenki sokat tud és akar is inni, épp ezért nagyon félünk tőle, hogy az esküvőnkön túlzásba viszik a dolgot, és valami botrányt csinálnak. Mivel az én családom remekül megvan alkohol nélkül is, ezért a vőlegényemmel arra gondoltunk, a botrányok elkerülése érdekében alkoholmentes lagzit szervezünk.” KaitlynRose30 a posztban leírta még azt is, hogy kora délutáni lagzit terveznek. és a meghívottak száma sem különösebben nagy: 50 embert szeretnének vendégül látni. A fiatal nő később elárulta, a témában számított negatív reakciókra, de álmában se gondolta volna, hogy posztja ennyire megosztó lesz majd.

Kép forrása: Thinkstock
Kép forrása: Thinkstock

A felhasználók ugyanis két pártra szakadtak a kérdés mentén: míg egy részük támogatta a pár elképzelését az alkoholmentes buliról, a hozzászólók nagyobbik része képtelen volt felfogni, miért csinálna valaki “száraz” esküvőt. “Épp múlt héten vettem részt az első alkoholmentes esküvőmön. Nem volt nagy élmény” – írta az egyik kommentelő, mire több százan reagáltak hasonlóképpen.

A legtöbben azonban azzal a hozzászólóval értettek egyet, aki azt írta, nem érti, miért akar a fiatal pár beleszólni abba, hogy más, egyébként felnőtt ember hogyan szórakozik. “Ha kínos helyzetbe kerülnek, mert olyan részegre itták magukat, az csakis az ő szégyenük, senki másé” – írta, majd hozzátette, szerinte az egyetlen ok, amiért a jegyespár nem akar alkoholt látni az esküvőjén, mert nem akar fizetni érte.

Olvass még többet az esküvőkről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top