Család

9 jel, hogy a pasid érzelmileg megcsal

A megcsalás nem feltétlenül az, amikor szex is történik köztük, sőt valójában elég szubjektív dolog, hogy ki mit érez hűtlenségnek. De könnyen eldönthető, hogy mi számodra a megcsalás.

Egyetlen kérdést tegyél fel magadnak, ha úgy érzed, kezd félreérthetővé válni a helyzet: “Örülnék, ha megtudná a párom?” Ha a válasz az, hogy “nem”, akkor el kell gondolkodni, hogy mit csinálsz. Az érzelmi megcsalás sok esetben rombolóbb lehet a párkapcsolatban, mint a fizikai, ezért érdemes odafigyelni a jelekre, hogy ne menjen rá egy ilyen “barátságra” a párkapcsolatod.

Ha pedig a másik oldalon állsz, és gyanítod, hogy van a pasidnak egy új legjobb barátnője, akivel rengeteg időt tölt együtt, akkor ezekből a jelekből már az elején észreveheted, ha épp egy olyan útra lépett, amit érzelmi megcsalásként értékelhetsz.

1. Saját csengőhangja van a nő számára

Ha a csengőhang egy Jennifer Lopez-szám és a barátja Jennifer Lopez, akkor semmi gond. Más esetben nem jó jel, de azt is tartsd észben, hogy biztos nem a szeretője, ha az igazi nevén van a telefonjában.

2. Egyfolytában olyanokon viccelődnek, amit csak ők értenek

Tudod, az a fajta bensőséges tréfálkozás, amin ők ketten nevetnek, de ha rákérdezel, akkor legyintenek, hogy úgysem tudják elmagyarázni.

9 jel, hogy a pasid érzelmileg megcsal

3. Összehasonlít téged a másik nővel

Még akkor is intő jel, ha ezt úgy hozza fel, hogy benned jobban szeret egy tulajdonságot, mint benne. Azt jelenti, hogy egy szinten vagytok a fejében.

4. Véletlenül az ő nevét mondja, amikor megszólít

Ha mindezt szex közben teszi, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogyan felezed majd el a közösen vett tévét.

5. Azt mondja, hogy ti igazán jó barátnők lennétek a másik nővel

Aztán mindent megtesz, hogy nehogy sor kerüljön arra, hogy összebarátkozzatok. Valahogy mindig félresikerül a közös találkozó, nem akarja, hogy túl sokat tudjatok egymásról.

6. Rossz véleménnyel van a másik nő szerelmi életéről

Csak azt akarja, ami a legjobb neki, és persze nem akarja, hogy elvigyék más pasik mellőle a legjobb barátnőjét.

9 jel, hogy a pasid érzelmileg megcsal

7. Hirtelen új hobbi iránt érdeklődik

A felnőtt férfiak nem szokták spontán belevetni magukat új dolgokba, hacsak nincs köze annak az új dolognak valami kütyühöz, extrém sporthoz vagy egyéb menőséghez.

8. Alig pár éve ismeri, de úgy emlegeti, mintha a húga lenne

Gyanús, gyanús.

9. Elmegy a nővel ruhát vásárolni

Nem arról beszélünk, amikor beugranak az online megrendelt áruért inkább személyesen az üzletbe, hanem arról, amikor ruhát próbálgatnak, a nő neki mutatja meg, tőle kérdezi, hogy állnak a ruhadarabok. Ez elég intim tevékenység.

Önmagában egyik sem túl komoly dolog a fent felsoroltak közül, de ha összeadódnak, akkor az érzelmi megcsalás máris borítékolható. Sokszor maguk a résztvevők észre sem veszik, mit művelnek, ezért érdemes finoman, nem támadóan felhívni a figyelmüket rá, hogy ez így nem fér bele egy párkapcsolatba. A nyílt kommunikációval sok fájdalomtól megkímélheted magad.

Olvass többet a párkapcsolatról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top